Google презентував фотосервіс Google Photos

01/06/2015 15:08 132 Попов Вадим
Американський інтернет-гігант Google презентував власний фотосервіс, який, як очікується, складе конкуренцію популярному сервісу Instagram. Як повідомляється в прес-релізі компанії, при розробці Google Photos пріоритетною була задача дати користувачам можливість зберігати в одному місці фотографії з будь-яких пристроїв і швидко їх сортувати, передає "Інтерфакс-Україна".

Google Photos

Крім того, планується, що новий сервіс дозволить ефективніше шукати потрібний користувачеві знімок. Для цього Google планує використовувати технологію розпізнавання осіб, яка дозволить знаходити фотографії людини навіть у випадках, коли він на них не відзначений.

У повідомленні йдеться, що отримати доступ до Google Photos можна буде з будь-якого пристрою, що дозволяє виходити в інтернет. При цьому компанія обіцяє необмежений обсяг сховища для фотографій і підтримку знімків розміром до 16 мегабайт. Google вже не вперше намагається створити конкурента популярним онлайн-сервісам. Раніше вона запустила власну соціальну мережу Google+, яка повинна була стати суперником Facebook, проте не змогла домогтися такої ж популярності. У той же час Google зумів розробити мобільну операційну систему Android, яка вважається основним конкурентом iOS від Apple, а також браузер Chrome, який успішно витримав конкуренцію з боку Internet Explorer і Mozilla Firefox.

Источник:  www.5.ua

Карта разрушений и жертв российской агрессии в городе Мариуполь, на карте отмечены более 2000 пострадавших домов. На карте отмечены не только фото домов, но свидетельства их жителей, а так же место боевых...

Из-за военных событий 2014 года в Донецке тренер по плаванию Алексей Снежко и его жена вынужденно переехали в Киев. А теперь, в 2022-м, 33-летний Алексей потерял обоих родителей в Мариуполе. Как пережить...

«20 днів у Маріуполі». Ще один фільм про блокадний Маріуполь з подіями березня 2022 року. Повномасштабне російське вторгнення в Україну журналісти зустріли у Маріуполі разом із жителями міста...

Компьютерный мирSector

Вся информация на страницах сайта предназначена только для личного не коммерческого использования, учёбы, повышения квалификации и не включает призывы к каким либо действиям.

Частичное или полное использование материалов сайта разрешается только при условии добавления ссылки на непосредственный адрес материала на нашем сайте.